نشانی : تهران، خیابان دکتر شریعتی, روبروی ایستگاه مترو شریعتی, نبش خیابان زیبا, ساختمان زیبا پلاک 66-64, طبقه سوم​, واحد ۹
تهران ، خیابان دکتر شریعتی , روبروی ایستـگاه مترو شریعتی , نبش خیابان زیبا , ساختمان زیبا پلاک 64-66 , طبقه سوم​ , واحد 9
021-91015050
نحوه انتخاب یک DVR خوب برای دوربین مدار بسته چگونه است؟

یکی از مهمترین وسایل مربوط به نصب دوربین های مدار بسته  DVR می باشد زیرا این دستگاه وظیفه نمایش و ضبط تصاویر و حتی تنظیم کیفیت تصاویر و… را بر عهده دارد. در این راه طبعاً رعایت چند نکته برای انتخاب یک DVR خوب الزامی است :

1. نوع و نحوه نمایش تصاویر در DVR
DVRها با توجه به تعداد کانالهایشان نوع نمایش تصویر متفاوتی دارند. هر چقدر تعداد کانالهای یک DVR بیشتر باشد طبعاً کارایی بهتری دارد مثلا یک DVR با 9 کانال علاوه بر نمایش 4 تصویر همزمان ، می تواند 9 تصویر همزمان دیگر را در قالب 3 در 3 نمایش دهد که این کارایی قطعاً از کارایی یک DVR با 4 کانال بالاتر است و در آینده نیز برای مصرف کننده امکان ارتقا فراهم می کند. بنابراین همیشه سعی کنید تعداد کانالهای DVR شما چند برابر بیشتر از تعداد دوربین ها باشد.

2. قابلیت ارائه فریم بیشتر :
این مشخصه در واقع میزان کیفیت تصاویر و فیلم های نمایشی و ضبط شونده توسط DVR را نشان می دهد و طبعا هر چه بیشتر باشد یعنی DVR می تواند تعداد فریمهای بیشتر در هر ثانیه بگیرد و کیفیت تصاویر خیلی بهتر باشد. بنابراین سعی کنید این مورد بالاتر از 25 باشد تا کیفیت تصاویر بهتری بگیرید.

3. قابلیت تنظیم و کنترل از راه دور: طبعا امروزه یکی از اصلی ترین نیازهایی که باعث می شود مشتریان به دوربین مدار بسته روی بیاورند قابلیت کنترل از راه دور است . بنابراین باید DVR مربوطه این قابلیت را داشته باشد که از راه دور با آی پی بتوان تنظیماتی در آن اعمال نمود.

4. قابلیت تشخیص حرکت (Motion Detection) :
قابلیت تشخیص حرکت قطعا یکی از امکانات نوین برای امنیت محل کار یا منزل در برابر سرقت و… می باشد و تقریبا یکی از امکانات جدا نشدنی جدید از DVRها می باشد. بنابراین DVR شما نیز از این قاعده مستثنی نیست.

5. مدت زمان ضبط تصاویر و میزان حافظه:
همیشه سعی کنید که DVR شما دارای فضای جانبی کافی و بالا برای ضبط تصاویر بمدت چندین ساعت باشد زیرا این یکی از پارامترهای امنیتی بسیار مهم در مبحث دوربین های مدار بسته می باشد.
اصطلاحات انگلیسی مختلفی که روی دوربین ها و انوع DVR وجود دارد به چه معنی است و چه کاربردهایی دارد؟

جای شک نیست که سیستمهای CCTV روز به روز در حال رشد هستند و با توجه به تکنولوژی مبتنی بر الکترونیک و کامپیوتر دائماً در حال تکامل و پیشرفت هستند ، ولی این سیستمها یک سری اصول کلی و امکانات عمومی هستند که شما اصطلاحات انگلیسی آن را روی دستگاه مشاهده می کنید بنابراین در اینجا به بیان برخی از آنها می پردازیم :

1. switcher = انتخاب کننده ، انتخاب کننده مانیتور یا تصویر یا نمایش و…
2. Multiplexer = ترکیب کننده تصاویر
3. Capture Card = کارتهای تصویر برای گرفتن تصاویر
4. Video Router = وسیله ای که سیگنالهای دوربین های مختلف را در طیف ها و شبکه های مختلف تقسیم و مدیریت می کند
5. DVR – Digital Video Recorder = وسیله ضبط کننده تصاویر که حتی دارای فضای جانبی برای ذخیره تصاویر نیز می باشد
6. Frame Store: یک قطعه الکترونیکی برای شماره گذاری فریم های تصویر و ذخیره فریم هاست. توجه نمایید که هر فریم در واقع یه تکه تصویری از یک فیلم است . مثلا اگر یک فیلم 10 ثانیه ای را به 10 فریم تقسیم کنیم در واقع مثل این است که در هر ثانیه یک تصویر از فیلم را می بینیم و به همین خاطر فیلم بصورت قطع و وصل برای ما بنظر می رسد. بنابراین هر چقدر تعداد فریم های یک فیلم بیشتر باشد کیفیت فیلم بالاتر است.
7. HDDTV: یک استاندارد که نمایانگر پخش فیلم با رزولوشن و کیفیت بسیار بالاست
8. TDG: ابزاری برای ایجاد تاریخ و زمان روی تصاویر دوربین
9. VMD – Video Motion Detector = ابزاری است که در واقع مانند یک چشم مصنوعی در هنگام هر حرکت یا تغییر نوری در محیط تحت دید خود اخطاری ایجاد می کند که با توجه به آن می توان مثلا حرکت هر جسمی را در محیط تشخیص داد و برنامه را ملزم به ضبط تصویر پس از هر حرکتی نمود که این امر برای امنیت در برابر سرقتها بسیار مناسب است.
آیا در نصب دوربین مدار بسته و DVR بصورت آی پی در سیستم عاملهای ویندوز و یا لینوکس فرقی وجود دارد؟

حتما این سوال در ذهن بسیاری از افرادی که قصد نصب دوربین مدار بسته بصورت آی پی دارند وجود دارد. ولی باید عرض کنیم که در نصب دوربین های مدار بسته هیچ تفاوتی ندارد که شما چه سیستم عاملی روی کامپیوتر خود دارید زیرا در این روش نصب و گرفتن تصویر از راه دور با آی پی در واقع دو عامل مهم نقش دارد یکی نصب DVR و دیگری تنظیمات مودم و آی پی و… و هر دوی اینها جدا از سیستم عامل کامپیوتر شما کار می کنند . همچنین گرفتن تصویر نیز با مرورگر اینترنت (مانند فایرفاکس یا اینتنت اکسپلورر و… ) است و حتما می دانید که چه سیستم عامل ویندوز و چه لینوکس مرورگرهای مختص خود را دارند و براحتی با هر آی پی می توانند کار کنند.
فقط تفاوتی که در این میان می توان اشاره کرد ، مقایسه امنیت تصاویر و سرقت اطلاعات در این دو سیستم عامل است. طبیعتا از آنجا که سیستم عامل ویندوز بسیار محبوبتر می باشد ویروسها و نرم افزارهای مخرب بیشتری برای آن تولید شده است به همین خاطر اگر از ویندوز استفاده می کنید حتما نرم افزار فایروال مناسبی روی سیستم خود داشته باشید تا امنیت اطلاعات شما حفظ شود.